Financiranje opreme za pravne osebe

Financiranje za pravne osebe vam sedaj omogoča lažji nakup, prenovo,…opreme za vaš lokal, restavracijo, hotel, pisarno,…
Financiranja poslovne opreme se lahko poslužite v višini od 500 € do 50.000 € neto vrednosti- višina zneska je odvisna od bonitete najemnika.
Tudi časovno obdobje financiranja poslovne opreme je odvisno od vase bonitete in lahko traja od 12 mesecev do 60 mesecev. Financiranje poslovne opreme je zelo preprost in hiter postopek, ki vam omogoči takojšnjo uporabo izbrane opreme in seveda posledično tudi takojšen zaslužek.

Kako?

1. Skupaj z našim svetovalcem izberete opremo, ki bi jo želeli.

2. Svetovalec vam pripravi informativni izračun financiranja poslovne opreme

3. Sklenete pogodno o financiranju poslovne opreme in skupaj s svojimi gosti uživate v novem izgledu vašega gostinskega ali poslovnega prostora.

Stroški?

1. Plačujete mesečne obroke, ki so ves čas enaki! 22 % DDV, ki ga plačujete z vsakim obrokom, je za najemnika vstopni DDV in ga upoštevate kot odbitni znesek pri obračunu DDV.

2. Predmete najema morate obvezno zavarovati proti kraji in poškodbam. To zavarovanje lahko plačujete najemodajalcu, kar znese na leto 1,5 % od vrednosti opreme, ali pa katerikoli zavarovalnici po vaši izbiri.

3. Na koncu obdobja poslovnega najema imate tri možnosti glede predmeta najema:
a) možnost: predmete najema vrnete najemodajalcu,
b) možnost: predmete najema se zamenja za nove predmete najema in ob tem se sklene novo najemno pogodbo pod enakimi pogoji,
c) možnost: odkupite predmete najema za 100 € + DDV ne glede na začetno vrednost poslovne opreme. Po plačilu kupnine najemodajalcu (100 € + DDV) je poslovna oprema vaša!


Kdo lahko sklene najem poslovne opreme?

Vsaka pravna oseba ali s.p., ki izkazuje ustrezno poslovanje v letnih bilancah. Lizing je izključno namenjen pravnim osebam za potrebe gostinskih lokalov, barov, okrepčevalnic, opremo poslovnih prostorov, hotelov in drugega.

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 051 355 030 ali na e-mail naslovu: info@creo.si

Vaš Creo team