KAJ POVE VAŠA NAJLJUBŠA KAVA O VAS?

23/01/2019

coffee

Kaj lahko vaša kava pove o vas? Najljubša kavica, pove več, kot si mislite.

 

ESPRESSO

Leader. Klasik. Močan. Čvrst. Tradicionalen.

Za vas morajo biti stvari narejene kvalitetno. Ste deloholik, a delate z radostjo, obenem pa se znati tudi zelo zabavati. Cenjeni ste v delovnem okolju in v prijateljskih krogih, prav zaradi vaši delovnih navad.

Tisti, ki vam je najljubši espresso, ste bolj odvisni od mamljivega napitka in v okusu kave bolj uživate, kot ostali. Svet bi se vam verjetno začel rušiti že v 24 urah, če bi poskušali opustiti svojo jutranjo rutino. Lahko bi rekli, da bolje delujete s kavo, kot brez nje.

 

BELA KAVA

Ali kot bi rekli Američani ‘ The gateway drug’. Svojo obsesijo do kave, je velika večina začela s pitjem bele kave. Za mnoge tudi kasneje, najbolj priljubljen način pitja kave.

Ljudje, ki radi uživajo belo kavo, so ljudje, ki se neradi odločajo. Neradi preveč analizirajo vsak dogodek in živijo bolj brezskrbno življenje. So bolj reflektivni in od vseh možnosti izberejo najbolj nekonfliktno. Uživajo v udobju in bela kava, jim predstavlja neko toplo zavetje. Ob obali, bele kave ne poznajo, oziroma ji rečejo malce drugače, zato je treba naročiti latte ali latte macchiato.

 

KAPUČINO

Mlajši brat bele kave ali espresso, ki gre na lepše. Za vse tiste, ki nimajo radi preveč mleka in namesto bele kave uberete bolj spenjeno obliko. Pena, posuta s kakavom – napitek za užitek.

Kapučinarji niso preveliki ljubitelji zaveze. So svobodni in ljudje, ki imajo radi več možnosti. Naklonjeni so priložnostnemu seksu ali vsaj flirtu. Vaš Instagram profil je najbrž nabit s fotografijami slastnih penic. Je tako?

Po duši nekoliko bolj sofisticirani in z izdelanim osebnostnim slogom, ter zdravo prehrano in urejenostjo. Duhoviti, ustvarjalni, družabni in lojalni prijatelji.

 

KAVA Z MLEKOM

Kavni default, vendar pa to ne pomeni, da so ljudje, ki pijejo kavo z mlekom dolgočasni. Imajo pa nekoliko razdeljeno osebnost; organizirani, vestni in skrbi, vseeno pa se radi sprostijo in prepustijo skriti divji naravi. Iščejo popolno ravnovesje med logiko in kreativnostjo.

Radi imajo red in svoj mir. Branje in gledanje dram in razumevanje pomena, zakaj v življenju včasih človek potrebuje psihiatra.

Oboževalci kapučina in oboževalci kave z mlekom, so v tihem sporu, saj prvi ne razumejo zanke. Naj bi bil to kapučino brez najboljših delov, pravijo kapučinarji.

 

ČRNA KAVA

Minimalisti. Ljubitelji črne kave, ne potrebujejo kričečih oblek in izstopajočega nakita. V življenju, izberete pot, ki je najbolj enostavna, enako se ravnate v modi. Pivci črne kave, so navadno bolj tihi in nagnjeni k spremembam v počutju. Neposredni, odkriti, dobri prijatelji (čeprav prilagajanje ni njihova vrlina) in sprejmate samo dejstva.

 

KAVA BREZ KOFEINA

Brezkofeinska kava, je za tiste ljudi, ki ne vedo točno na katero stran bi stopili: kava ali čaj. So miroljubni, ljubeznivi in prijazni. Za rojstnodnevna darila radi poklanjate ročno izdelane stvari, s kakšnim zanimivim citatom. So bolj umetniški ljudje, ki imajo redi klasiko kar se tiče filmov, navadno pa so v dobrih odnosih z bivšimi partnerji.

 

KAVNI NAPITEK, Z NEOBIČAJNIMI DODATKI

Smetana, cimet, čokolada, karamela, frapučino, čokočino, različne kombinacije kavnih napitkov z dodatki, pijejo nadvse živopisne osebnosti. Klepetavi, a ne najboljši v poslušanju. Ljubša jim je lažja, kot prava pot. Olikani, prijazni, obožujejo vse kar je mehko, zato se tudi radi crkljajo. Radi pripovedujejo o svojih sanjah in o svojih razpoloženjskih nihanjih, glede na vreme. Obožujete sneg, a vas hkrati žalosti, radi čutite veter, vendar pa vam v istem trenutku povzroča paniko.

 

Jutranje kavice, so pravi užitek za vse, ki obožujejo kavo. Za strastne ljubitelje kavice, pa se ne ustavi pri eni šalčki.

Smo mnenja, da je vašo najljubšo kavico, najlepše piti v dobri družbi, ob dobrem klepetu, v kavarni ali lokalu, kjer se dobro počutite ali doma na vašem najljubšem fotelju. Če pa vas vaš fotelj že malce žuli, pa poglejte našo ponudbo na www.creo.si. Za vse ostale informacije pa nam lahko pišete na marketing@creo.si, ali pa se osebno oglasite pri nas, na Kardeljevi cesti 100, v Mariboru, kjer bomo spili kavico po vašem okusu in skupaj poklepetali.

 

Vaš Creo Nova team.