Naj bo na terasi vedno toplo

06/01/2016

Značke: , ,

članek creo

Zima je čudovit letni čas. Snežna odeja, ki vabi smučarje, snežno beli prazniki in vstop v novo leto, sankanje in snežno veselje otrok, … V gostinstvu pa je zima razlog za skrb in iskanje rešitev kako ogreti goste.

Mi imamo za vas dve rešitvi!

Prva, najočitnejša, je ta, da imamo notranje prostore ogrevane, ki pa ni tako enostranska, kot izgleda na prvi pogled. Ne da so »ogrevani«, ampak da so ogrevani do primerne temperature, ki je nekje pri 21°C. Tako poskrbimo za toploto v prostoru, kljub vsemu pa še zmeraj ohranimo razumne stroške ogrevanje.

Druga rešitev pa je ta, da poskrbite tudi za tiste, ki kljub zimi in mrazu želijo uživati na vašem vrtu. Se sprašujete kako primerno ogreti vašo teraso ali vrt?  Tega ni tako zapleteno doseči:

 

  • Blazine zunanjih stolov imejte nekje na toplem in ko se stranka želi usesti, ji ponudite toplo blazino.
  • Pri roki vedno imejte odeje, da si stranke lahko z njim pokrijejo noge.
  • Še posebej ključnega pomena pa so infrardečimi grelci. Gostu dajejo prijeten občutek in tudi če je zunaj -10°C, mraza ne bo čutil. Ob tem pa z njimi pokrivate večjo površino in porabite znatno manj energije kot s plinskimi grelci.
  • Če je vaša terasa na območju, kjer je prisoten veter, je dobra rešitev tudi protivetrna ograja. Zaščitila bo goste pred ostrim vetrom in če jo kombinirate s grelci, se bo topel zrak obdržal na terasi.

 

Prednost grelcev in protivetrne ograje je tudi ta, da lahko oboje po koncu zime pospravite v skladišče ter jih v novi sezoni enostavno postavite nazaj.

S temi rešitvami boste gostu pri gostu dosegli, da se bo rade volje vračal nazaj k vam. Mi vam pa želimo uspešno zimsko sezono!

 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo.Pokličite 051 355 030 ali pišite na vprašanja@creo.si.

 

 Vaš Creo team