Kdo smo

Smo Creatorji.

Naše kreacije so zgodbe življenja, ki ga uživamo preko ambienta, dizajna in pohištva. Živimo ga na vrtovih, bazenih, v barih, restavracijah, v hotelih … Z letnimi časi se menjajo naši obrazi. Naše pričeske so vedno aktualne, imenujemo jih kolekcije.

Odraščanje je za nas creativen proces. Ko smo bili še otroci smo se podili po »kafičih«, danes zahajamo tudi v hotele in trgovske centre. Ne glede na nadstropje nas družijo visoke moralne in poslovne vrednote, ki so temelj naše creacije. Svojim strankam želimo ponuditi več.

Zavedamo se, da po tej zanimivi poti potujemo z vami. Pot v skupini je včasih zahtevna, a neprestano nam nudi izzive, ki nam pomagajo rasti. Veseli smo tega.

Vaši Creatorji

 

 

Kje smo aktivni?

Creo Nova je podjetje, ki širi svojo vizijo tudi onstran meja. S svojimi projekti in opremo razveseljujemo goste lepo urejenih lokalov, restavracij, hotelov, barov v Srbiji, na Hrvaškem, v Avstriji, … Pridružite se našim zadovoljnim kupcem, ki nam zaupajo že vrsto let.

Vabimo vas, da si ogledate naše reference in se prepričate o našem dobrem delu.

V naši ponudbi je tudi širok nabor vseh tipov pohištva. Prelistajte našo stran in si oglejte stole, mize, oblazinjene klopi, protivetrne ograje, fotelje, grelce, senčnike, sete,…ki jih ponujamo.

Za dodatne informacije nam pišite na info@creo.si ali pokličite +386 51 355 030. VEČ KONTAKTNIH INFORMACIJ

Vaš Creo team